UA-69465258-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Voor reparatie en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres! Of het nu gaat over uw auto, oldtimer, landbouwmachine of grondverzetmachine. 

 

Goed onderhoud is belangrijk voor een lange levensduur van een voertuig of machine. Mede daarom verzorgen wij onderhoud op maat. Dit houdt in, dat we onze werkzaamheden vooraf duidelijk bespreken met de klant. Ook tijdens de reparatie of het onderhoud houden we de klant op de hoogte. Het is ook mogelijk om in samenwerking een onderhoudsschema samen te stellen, waarmee u meer overzicht heeft in het onderhoud. Uw tevredenheid is voor ons zeer belangrijk! Wij zijn altijd beschikbaar voor u en wij zullen onze werkzaamheden met een zo hoog mogelijke kwaliteit uitvoeren. 

 

Reparaties op locatie is in sommige gevallen mogelijk, maar het heeft onze voorkeur om dit in de werkplaats te doen. Hier hebben we meer mogelijkheden om reparaties uit te voeren, waardoor het vaak sneller en beter kan. In de werkplaats beschikken we onder andere over een grote spoelbak, een hefbrug en een lasapparaat.

 

Mocht u niet in staat zijn om zelf uw auto of machine naar onze werkplaats te brengen, dan kunnen wij het transport verzorgen. Met onze oprijwagen zijn we in staat om machines te laden met een maximumgewicht van 3200 kilogram.