UA-69465258-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Over het bedrijf

 

Garage Van de Wiel is begonnen in maart 2011 te Eindhoven, opgezet door Harold van de Wiel. Hier heeft het bedrijf zijn eerste werkzaamheden verricht en een opstart gemaakt. 

 

In 2013 is het bedrijf naar Noord-Holland verhuisd. Hier is de groei doorgezet. We zijn begonnen met kleine werkzaamheden in de agrarische sector, daarna al snel doorgegroeid naar de grondverzetsector. Ook het repareren en onderhouden van telekranen hebben we hieraan kunnen toevoegen.

 

In januari 2015 is ons bedrijfspand geopend op het industrietrein in Oosthuizen. Wij hebben daar een eigen ruimte waar we de mogelijkheid hebben om werkzaamheden voor klanten te verrichten. Hierbij moet u denken aan onderhoud en reparaties aan allerlei machines en auto's. Daarnaast blijven wij voor onze klanten ook gewoon service op locatie bieden.

 

Naast onze meest voorkomende werkzaamheden, hebben wij ons gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van antieke auto's en tractoren. Dit is begonnen als hobby maar na meerdere projecten toch de professionele kant op gegaan. Wij hebben op deze manier al een aantal oude tractoren en auto's nieuw leven in geblazen.